Захід Мастерфайбр |

Яким має бути ідеальне покриття дитячих майданчиків?

У першу чергу, безпечним для дитини, а саме, виконаним з якісних матеріалів і таких, які знижують ризик отримання травм при падінні.

Також покриття повинне бути стійке до погодних явищ і не втрачати свій зовнішній вигляд після снігу, дощу або спекотного сонця. 

Нажаль стан покриття дитячих майданчиків у нашому регіоні є незадовільним. Більшість майданчиків устелені жорсткими матеріалами, такими як бетон, асфальт, щебінь. Ці матеріали не володіють ударопоглинаючими властивостями і зовсім не захищають дітей від падіння з качель та гірок. Навіть природні матеріали (земля, трава) не забезпечують потрібну амортизацію, оскільки при відсутності належного догляду за такими покриттями їх ударопоглинаюча властивість знижується і таке покриття стає травмонебезпечним.

У якості матеріалу для покриття дитячих майданчиків дозволено використовувати пісок та гравій фракцією до 8 мм або дерев’яну тирсу. Але щоб таке покриття амортизувало удари при падінні потрібно забезпечити достатню товщину, наприклад для піску така товщина має бути не менше 500 мм. Але оскільки в процесі експлуатації майданчика сипучі матеріали вимагають постійного відновлення, а це несе за собою додаткові витрати н обслуговування майданчика. 

Крім цього такі покриття сильно пилять в жарку погоду, а в дощ – перетворюються в болото, також накопичують забруднення, такі як – скло, сигаретні недопалки, екскременти тварин та інше сміття.

Усі ці проблеми вирішуються за допомогою цільного покриття. Цілісне покриття являє собою наливне безшовне покриття або покриття у вигляді гумової плитки.

бесшовное резиновое покрытие

Компанія «Захід-Мастерфайбр» пропонує покриття для дитячих майданчиків, які відповідають усім вимогам безпеки.

 

Види покриттів для дитячих майданчиків:

бесшовное резиновое покрытие
  • МАСТЕРФАЙБР, покриття товщиною від 10 мм, являє собою міцний водопроникний матеріал, виготовлений з гумової крихти, поліуретанового зв`язуючого та екологічно чистих пігментів.
  • СЕНДВІЧ-ГУМІБО, – товщина покриття 10+7 мм, нижній шар 10 мм – звичайна чорна гумова крихта, верхній шар товщиною 7 мм – кольорова EPDM крихта.
  • ГУМОВА ПЛИТКА, покриття товщиною 30-40 мм, розміри плитки 500 х 500 мм.

Усі ці покриття забезпечують надійний захист дітей на дитячих майданчиках протягом усього терміну їх експлуатації. Такі покриття прості у догляді, не потребують відновлення в процесі експлуатації, не пропускають воду, тому на них можна грати одразу після дощу. А головне такі покриття амортизують удари при падінні дітей та не накопичують небезпечні для здоров’я матеріали.

резиновая плитка

Детальну інформацію та консультацію по покриттям Ви можете отримати за телефонами: (066)864-23-53, (093)272-82-48 або у нас в офісі за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Теодора Цьоклера 9а, офіс 5.