Захід Мастерфайбр |

Гумова плитка для дитячих майданчиків від виробника

 

Наша компанія є безпосередньо виробником гумової плитки у м. Івано-Франківську. Продукція компанії Захід-Мастерфайбр виготовляється з якісної сировини на професійному обладнанні з дотриманням точної рецептури та технології. В результаті отримуємо високоякісну гумову плитку для дитячих та спортивних майданчиків.

Дитячі ігрові майданчики, парки атракціонів, місця активного проведення дитячого дозвілля – це місця, де є висока ймовірність падінь та ударів. Тому такі території мають бути обладнані безпечним покриттям, м’яким, але водночас пружнім. Одним з таких покриттів є гумова плитка.

Гумова плитка володіє високою зносостійкістю та міцністю, амортизує удари при падінні, не скользить, є екологічно чистою та стійкою до температурних коливань.

Гумова плитка є універсальним рішенням, оскільки може застосовуватися як для дитячих, так і для спортивних майданчиків, присадибних ділянок, зон відпочинку. Монтується таке покриття практично на будь-яку поверхню – асфальт, бетон, дерево, гранвідсів та ін.

Ми пропонуємо травмобезпечну кольорову гумову плитку товщиною 20, 30, 40 мм. Надаємо гарантію на всю продукцію. Монтаж плитки здійснюється нашими фахівцями та гарантує довгий термін служби покриття.